Nu ska alla gäster ha fått sina entrébevis (Gmail, Outlook och Yahoo kan vilja sortera bort entrébevis och lägga dem i specialmappar – kolla där). Om du inte fått ditt entrébevis, meddela oss. Det är många gäster och vi behöver snabba på inpasseringen till Eriksbergshallen, därför är vi glada om så många som möjligt tar med sig utskrivet entrébevis eller visar upp det i mobilen. Det är dock möjligt att komma in utan entrébevis, uppge då ditt namn i entrén.

För dem som vill återförenas med forna kollegor har vi inne i hallen satt upp väl synliga rederiflaggor på stolparna, vilka därmed kan fungera som samlingsplatser.

Inför jubileumsdagen har vi sammanställt ett bildspel på 18 minuter med foton och filmklipp från Broströms historia. Bildspelet visas i Eriksbergshallen den 28 november kl 13 – 17, men du kan redan nu gå in på vår hemsida och hitta en länk där som leder dig till bildspelet.

Ni som har varit, eller kanske är, ombordanställda – vi ser väldigt gärna att ni bär uniform eller har någon slags uniformspersedel. En riktig stämningshöjare! Inte minst för oss landkrabbor.

Ni som har varit, eller kanske är, ombordanställda – vi ser väldigt gärna att ni bär uniform eller har någon slags uniformspersedel. En riktig stämningshöjare! Inte minst för oss landkrabbor.

Nyhetsbrev #4

Nyhetsbrev #4

Läs hela nyhetsbrevet